/ Снимка: Лалка Димитрова
„Защо подценявате българските пенсионери?! Той /б.а. г-н Бенчо Бенчев/действително е много популярен. Днес ми звънна един ваш колега и попита кои са клубовете на пенсионерите в "Меден рудник"?  Аз трябва да ви кажа, че съм бил в квартал „Меден рудник“, където хората посрещаха г-н Бенчев с песни и ръкопляскания.

Несрин Узун: Станахме жертви на изключителната доброта на Бенчо Бенчев

Това е факт, това е истината“-
С тези думи пред Дарик-Бургас лидерът на групата на БСП в общинския съвет Евгений Мосинов коментира изявлението на бившия депутат и сега част от Изпълнителното бюро на левицата - Атанас Зафиров, който днес директно нарече „градска легенда“ мощната финансова подкрепа на Бенчев за червените в Бургас.

Библейско: БСП – Бургас за трети път се отрече от Бенчев

И заяви, че средствата, дадени от бизнесмена по време на изборите, били за собствено ползване, а на въпрос:  как левицата  го е припознала за свой кандидат, хвърли отговорността върху... пенсионерите.

Министър Радев: Няма теч на информация от МВР, свързан с Митьо Очите

 „Това е колективно решение, след широки разговори на общинските структури. Аз съм участвал в процеса, но одобрението е на местните структури“. После допълни: Беше предложен от редица пенсионерски организации, препоръчан. Г-н Бенчев е известен със своята благотворителност в пенсионерските клубове. 

Кои са съучастниците на Митьо Очите? (ВИДЕО)

„Пенсионерите не са ли изградили съвременна България? , контрира полк. Кирил Петков от БСП.