Още един концерт на Надеждата
Още един концерт на Надеждата / архив

Нов благотворителен концерт в помощ на бургаската учителка Надежда Райкова ще опита да събере още от вашата помощ за нея. Той е тази вечер, от 19.00 часа, в бившия Културен дом на нефтохимика. Организатори на концерта са учениците Даниел Бекярски, Веселина Дамова и Ралица Димитрова.

Участие в него ще вземат бургаски звезди новоизгряващите рапъри Стабилити и Vessou, Лидия Стаматова, Мария Долчинкова и още много други. В ролята на водещи ще влязат Ралица Димитрова и Пламен Стоянов. Входът е само 2 лева, символична сума, но необходима на спасението на Надежда.

Тя е на 48 години, от Бургас. Майка е на две прекрасни момичета. Повече от 20 години работи като начален учител, защото обича децата. По характер е весел и жизнерадостен човек. За нещастие се разболява от прогресиращ карцином на синусите.

След по-малко от година туморът рецидивира. Сега не вижда с дясното око, защото вече и то е засегнато. Въпреки всичко, в болницата в германския град Хайделберг тя може да бъде спасена. Но за огромно съжаление сумата, която й искат, е непосилна за семейството й. Средствата от концерта ще отидат за това.