Общината търси възпитатели и готвачи
Общината търси възпитатели и готвачи / netinfo

Общината търси помощник-възпитатели и помощник-готвачи за работа в детските градини. Проектът, по който се набират кадрите, дава възможност за професионален старт на младежи до 29 години.

Поканата е отправена по проект "Активиране на младежи от уязвими групи към обучение и заетост на територията на Община Бургас". Според условията кандидатите не трябва да са анагажирани с обучение, образование или работа.

Одобрените кандидати ще бъдат включени и в обучения за придобиване на професионална квалификация в професиите градинар, барман, работник поддръжка на сгради. При редовно посещение на занятията са предвидени стипендии в размер 10 лв. на ден. След приключване на обученията, на кандидатите ще бъде осигурена работа за период от 6 месеца.

След изтичане на срока, в който е осигурена заетост, съответният работодател си запазва правото по своя преценка, в зависимост от степента на удовлетвореност от демонстрираните качества и професионални резултати при изпълнения на служебните задължения на наетите служители, да им предложи постоянна заетост.

Кандидатите могат да заповядат от утре в Община Бургас, централна сграда - стая 208, при Таня Урумова - старши експерт в Дирекция "Образование и демографски въпроси". За информация: тел. 056/907 228, тел. 0885 983 782.