/ iStock/Getty Images
Лятото е в разгара си и Бургас отново е фестивалната столица на България! Веднага след SPICE Music Festival - 6-8 август 2021 на Пристанище Бургас се настанява най-вкусният фестивал в България - Street Food & Art Festival!

Наслада за сетивата: Тонове сладолед с всякакви вкусове и цветове ви очакват в Бургас

Едни от най-добрите готвачи, кулинарни блогъри, музиканти, хора на изкуството и фенове на street food културата ще се забавляват заедно, опитвайки подбрани храни и напитки от 10 до 12 август.

Както винаги, ще има забавления за малки и големи, места за отдих, вкусни храни и подбрани напитки, а популярни лица ще направят свои кулинарни демонстрации директно пред посетителите, разказвайки за своята лична страст към храната. Ще научим тънкостите в приготвянето на бърза, лесна и вкусна храна и ще се насладим на постиженията на българските стрийт фууд готвачи.

Приказен Бургас: С аромат на лято, морски бриз и много забавления (СНИМКИ/ВИДЕО)

Не пропускайте кулинарните демонстрации на Николай Тихомиров, който от 5 години е готвач на кралското семейство на Обединените арабски емирства, Ангел Боралиев – един от най-добрите карвинг майстори, който може да изгравира всякакви картини върху плодове и зеленчуци и много други.

Stand Up Comedy сцената на фестивала е отредена за първият български вентролог Димитър Иванов-Капитана, Илия Виделинов и Веска Бабаджанкова, а в музикалната програма ще се включат Дони и Нети, 100 Кила, Wosh MC feat Feel, Керана и космонавтите, Виктория Георгиева, която вече смая Евровизия, Калки и приятели, Cool Den и други.

Входът е свободен, а пълната програма на фестивала можете да разгледате тук: https://bit.ly/3wQS2wr