/ iStock/Getty Images
И тази година Община Бургас и Младежки културен център ви предоставят неповторимата възможност буквално да се насладите на второто издание на Фестивал на сладоледа.

iStock/Getty Images

В зоната за свободен достъп на Пристанището, до Магазия 1, ще откриете много игри, забавления, арт ателиета и, разбира си, сладоледени изкушения с многообразие от екзотични вкусове. Участващите фирми са приготвили кулинарни предизвикателства и изненади за жителите и гостите на града.

Елате на Фестивал на сладоледа в Бургас

В обособената зона на събитието са разположени шатри, като във всяка от тях има различни производители и дистрибутори на сладоледени изделия. Ето ги и участниците тази година: Pozzeti Gelato, Yellow cat gelato - град Поморие, Raffy ice cream, Delice ice cream, сладкарска верига "Роза", сладоледи "Нестле" и сладоледи "Cremona”.

Фестивалът се осъществява в рамките на Сладоледения уикенд - част от програмата тематични уикенди, които Община Бургас организира заедно с местния бизнес и културни организации, за да бъде градът по-интересен за своите гости.

Тук можете да се информирате за събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2337571056378639