/ Община Бургас
Пол и Реми Хогарт са свободни артисти, които се влюбиха в Бургас и от няколко години ваят на неговия плаж скулптури от пясък за радост на малки и големи.

Община Бургас

Правят го зиме и лете, в делник и празник. Разхождащите се край морето хора са виждали как те талантливо оформят знаковите за нашия град котки, делфини, слънце, или пък образите на Левски, светите братя Кирил и Методий…

Община Бургас

По покана на Община Бургас тази година Пол и Реми стават част от 14-ия Фестивал на пясъчните скулптури! Всяка събота, от 10:30 и 11.00 часа, те ще водят творческа работилница.

Община Бургас

Община Бургас

В специално обособено пространство на територията на фестивала Пол и Реми ще ви помагат сами да създадете малка фигура от пясък. Цената за участие в уъркшопа е 5 лв., като той ще бъде с продължителност от 30 минути.

Община Бургас

Максималният брой участници е 15 души. Минималната допустима възраст е 6 години. Записването може да стане на място или с прозвъняване на 088/8 219-335.
 
Община Бургас


Повече за тазгодишното издание на Фестивала на пясъчните скулптури можете да прочетете тук: https://www.burgas.bg/bg/novini/festivalat-na-pyasachnite-skulpturi-vi-ochakva-vseki-den-ot-9-do-21-chasa