Организаторите от клуб-ресторант Ла Ви обещават на своите гости една незабравима вечер в духа на българския фолклор
Организаторите от клуб-ресторант Ла Ви обещават на своите гости една незабравима вечер в духа на българския фолклор / netinfo
Каничка вино за всеки клиент и най-майсторските хора ще съберат любителите на народната музика
Вкусната храна, хубавите напитки и най-майсторските хора ще съберат любителите на народната музика и истинските фолклорни танци на 15 февруари, този петък в клуб ресторант "Ла Ви" в парк хотел "Цурк" в Бургас. 

Този път от заведението обещават и специален комплимент за всеки свой клиент на 15-ти февруари - напълно безплатна каничка качествено българско вино.  Водещ за пореден път ще бъде диджей Джорджи, който е любимец на бургазлии и известен с умението си да подбира най-доброто от българския фолклор и да покачва настроението на всеки един гост. 

хоро
netinfo

Освен голям купон в топлата и уютна обстановка на клуб-ресторант "Ла Ви", от там обещават богато меню от вкусна храна и напитки на народни цени. Всичко за партито можете да видите ТУК. 

Организаторите от клуб-ресторант Ла Ви" обещават на своите гости една незабравима вечер в духа на българския фолклор и с ароматния вкус на българското вино. Резервация за невероятната Хоротека можете да направите на телефон 0878/ 47-07-87.