Народните представители от ГЕРБ – В. Търново: Парите от ЕС следват резултати, а не думи, БСП лъже за проблеми с програмите
Народните представители от ГЕРБ – В. Търново: Парите от ЕС следват резултати, а не думи, БСП лъже за проблеми с програмите / DarikNews.bg, архив
ГЕРБ – Средец със собствена номинация за депутатската листа от МИР - Бургас
92411
ГЕРБ – Средец със собствена номинация за депутатската листа от МИР - Бургас
  • ГЕРБ – Средец със собствена номинация за депутатската листа от МИР - Бургас
Общинската структура на ГЕРБ – Средец със собствена номинация за депутатската листа от Бургаски многомандатен избирателен район. По предложение на членовете в предизборната надпревара ще се включи д-р Николай Танчев. Това обяви пред Дарик общинският координатор на ГЕРБ в Средец и кмет на общината, Иван Жабов.

„Структурата в Средец имаше собствена номинация на последната среща, която имахме в края на миналата седмица. Това е д-р Николай Танчев, в момента действащ общински съветник в Средец. Той е кардиолог, работил в МБАЛ – Средец. Той е млад и разпознаваем. Структурата само може да спечели с неговата номинация. Ако все пак влезе в парламента, заедно с Жечо Станков, който е от Момина църква, заедно със Златина Дукова, Румен Желев, които също имат корени от Странджа, общината ще има лоби в парламента, което ще спомогне за развитието на региона“, обяви Иван Жабов.

Според него, партийните структури на ГЕРБ отиват на избори единно. Това затвърждава и приетото от централното ръководство предложение за изключване на хора от партията, които целят лични облаги.

„За да продължи да се развива и Средец например, тези хора трябва да бъдат освободени от партията, защото те не спомагат с нищо за развитието й. По този начин ние искаме да сплотим още повече членовете на ГЕРБ. Областният щаб, който прие програмата за развитие на областта, иска от нас да дадем един приоритет, който да бъде заложен в нея и това да бъде изпълнено от депутатите. Ние предлагаме два – земеделие и инфраструктура“, каза още Иван Жабов.