ГЕРБ организира детски празник Здравей пролет
ГЕРБ организира детски празник Здравей пролет / netinfo

Истински празник за над 150 деца от Меден Рудник организира партия ГЕРБ на 22 март. Хепънингът ще премине под надслов „Здравей, пролет” и в него ще участват учениците от четирите училища в най-големия бургаски комплекс, както и малчуганите от ЦДГ „Чайка”, „Славейче” и ОДЗ 15.

Началният час на шоуто е от 11:00, а сцената ще бъде зад втората спирка на 211 до училище “Петко Росен”, уточняват организаторите. „Здравей пролет” дава възможност на талантливите ученици да покажат какво могат и да докажат своите умения.

Инициативата е изцяло благотворителна, поясняват от екипа на ГЕРБ. В хепънинга освен доброто настроение и музика, на бургазлии ще бъдат продавани произведения, които самите ученици са направили в часовете по изобразително изкуство или към школите на училищата, в които участват. Приходите от благотворителната разпродажба ще бъдат разпределени между учебните заведения, които участват на щандовете.
От ГЕРБ се надяват хепънинга да се превърне в традиционен, като предвиждат той да обиколи и останалите квартали в Бургас.