/ netinfo
Клуб-ресторант "La Vie" разшири дейността си с доставки до адрес
Клуб ресторант "La Vie", който с намира в сградата на парк хотел "Цурк" в Морската градина от скоро започна да изкушава клиентите си с интересна оферта. За всяко поръчано мезе, обяд или вечеря в заведението, клиентите ще получават виното си напълно безплатно.

"Звук и Цвят" с вкус и аромат на амброзия от "Страцин" (СНИМКИ)

"Говорим за качествено българско вино
- бяло, розе, червено, каквото пожелаят клиентите ни и колкото им се пие. Разбира се това ще става при поръчка на храна при нас, тъй като можем да се похвалим с много добра кухня и добри майстори на барбекюто", коментираха от екипа на ресторант "La Vie". 

La vie
netinfo


От скоро, заради множеството запитвания от клиентите за обедно меню, заведението предлага и разнос по офиси и домове. Различни аламинути, салати, пици, специалитети на майстор-готвача, запазената марка на ресторанта от скара и барбекю, както и риба, морски дарове и апетитни десерти. 

"La Vie"
netinfo


"Всеки, който желае може да се обади на телефон 0878/ 47-07-47 и да заяви поръчката си, а ние я доставяме на адрес. Разбира се, няма да пропуснем и специалните ни промоции за редовните ни клиенти, обясниха още от екипа на клуб-ресторанта.

"La Vie"
netinfo


Клуб-ресторант "La Vie" се превръща във все по-предпочитано място за бургазлии и гости на града не само през лятото, заради красивата гледка, парка и морето, но и заради атмосферата и вкусната храна.

La vie
netinfo



С над 300 места, музика на живо и достъпни цени, заведението се превръща и в идеален вариант за големи партита и семейни и фирмени тържества.