Треньорът на Симитли: Тайничко се надявах, но не очаквах да поведем с два гола
Треньорът на Симитли: Тайничко се надявах, но не очаквах да поведем с два гола / снимка: ГОНГ

Старши треньорът на Септември Симитли Стефан Гошев призна, че всичките му надежди за успех срещу ЦСКА за Купата на България са стигали до продължения, но не и до отстраняване на елитния състав. Септември би ЦСКА на свой терен с 2:1, и се класира на полуфинал за Купата.

„Очаквах частичен успех, да стигнем до продължения. Тайничко се надявах да победим, но чак така да поведем с два гола не съм очаквал. Ако кажа, че съм очаквал, трябва да излъжа цяла България,“ сподели Гошев.

Момчетата му реализираха два безответни гола, и чак в края ЦСКА стигна до почетно попадение:„Целта ни бе да играем на контраатака. ЦСКА владееше инициативата, сигурно владеенето на топката е 80-20 или 70-30, аз го очаквах. Нашата задача бе, когато имаме удобни ситуации за контраатака, да излизаме, да ги изпълняваме, и съм благодарен на момчетата, защото двата гола паднаха след перфектни контраатаки.“

Септември е спряган за сателит на Левски, но след като „сините“ отпаднаха от Купата, Гошев дори успя да се измайтапи със ситуацията:„Така нареченият сателит, добре, че поне един от двата отбора продължава. Президентът може да го казва, аз не го казвам.“

„Нямам предпочитания кой ще срещнем на полуфинал, четирите отбора са достатъчно силни, искрено се надявам, който и да се падне, пак да се напълни стадиона. Радвам се, чувствам удовлетворение, като видят тези 1000 човека как подкрепяха отбора на крака тук в Симитли, защото това сигурно не е било от години,“ завърши Стефан Гошев.