Спаска Митрова: Страхувам се за живота си
Спаска Митрова: Страхувам се за живота си / снимка: Дарик - Благоевград
Спаска Митрова: Страхувам се за живота си
26294
Спаска Митрова: Страхувам се за живота си
  • Спаска Митрова: Страхувам се за живота си

Македонски полицаи са отправили заплаха към Спаска Митрова, информира сайтът на ВМРО - БНД. Десетина униформени са нахлули към 11.15 ч. тази сутрин в двора на къщата на родителите й в гр. Гевгели. Полицаите извикали Спаска и й заявили, че ако има и един български журналист на предстоящото заседание по делото, насрочено за тази сряда, тя ще преживее още по-голям ужас от досегашния.

Очевидно подкрепата от страна на българското гражданско общество в страната и чужбина срещу безобразията, извършвани със сънародничката ни в Македония, изнервя официалните власти там. Явно напъните на македонското правителство да стане член на европейското семейство преминават през полицейски заплахи и съдебни процеси с фабрикувани доказателства, коментират от червено-черната партия и подчертават, че въпреки заплахите ВМРО подкрепя твърдо Спаска Митрова и ще изпрати свои представители на поредното й дело в сряда.

Пред Дарик Спаска Митрова заяви, че вече се страхува за живота си. Страхувам се да излизам на улицата, те са способни на всичко, тази акция в дома ми е още едно доказателство, че нападките срещу мен са на политическа основа, коментира Митрова.

В петък миналата седмица Спаска Митрова за първи път след повече от половин година се е срещнала с дъщеря си Сузана, която е отвела в дома си за 5 часа. Взех я почти насила от Социалния център, защото тя не ме искаше, коментира Спаска Митрова. Според Митрова съпругът й е настройвал системно детето срещу нея.

За изминалите три години справедливост не видях, но каквото и да стане, няма да спра да се боря за дъщеря си, категорична е българката Спаска Митрова.

Още коментари от Спаска Митрова чуйте в прикачения звуков файл