Пълна ревизия на общината в Благоевград обещаха ГЕРБ и Кирил Пендев
Пълна ревизия на общината в Благоевград обещаха ГЕРБ и Кирил Пендев / netinfo

Кандидатът на ПП „ГЕРБ” за кмет на Благоевград Кирил Пендев когато бъде избран ще направи пълна ревизия на всички общински фирми и всичко, което се е случило в общината през последните няколко години. Това обяви председателят на политическа партия „ГЕРБ” Цветан Цветанов при откриването на предизборния клуб на партията.

„Хората трябва да разбере, че има прозрачност и ние трябва да водим диалог с избирателя, защото избирателят е нашия работодател. На българския данъкоплатец му омръзна да не вижда възмездието за тези които създадоха корупционните модели и се възползват за лично облагодетелстване”, каза още Цветан Цветанов.

Има индикации, че останалите кандидати за кметското място в Благоевград вече са започнали да купуват гласове, съобщи още Цветанов. Той призова всички да гласуват тъй като това ще обезсмисли изборната корупция.
„Убеден съм, че нашият кандидат Кирил Пендев е най-достойният в Благоевград. Той единствен от останалите кандидати не е участвал в местната изпълнителна власт”, каза още Цветан Цветанов.

Издигнатият от ГЕРБ Кирил Пендев е подкрепен още от КОД БГ и ВМРО.