Наджи Шенсой пожела на „Монтана“ успех на финала за Купата на България
Наджи Шенсой пожела на „Монтана“ успех на финала за Купата на България / Снимка: Стефан Дамянов

Наставникът на „Пирин“ Благоевград Наджи Шенсой пожела на „Монтана“ успех на финала за Купата на България.

„Искрено желая успех на „Монтана“ във финала за Купата следващия вторник. Да не стане така, че хем да загубят финала, хем да играят бараж. Заслужавахме да имаме преди този мач поне 5-6 точки преднина пред тях, а сега са само две, но големи. Искам точно да ме цитирате – Зли и черни сили от БФС ни попречиха да имаме по-голяма преднина. Не на последно място искам да призова БФС поне в един мач съдиите да ни свирят 50:50. Заради грешни съдийски отсъждания загубихме точки на два пъти в мачовете с „Левски“ тази пролет, с „Берое“, че и други“, заяви колоритният треньор на брифинга преди мача с Монтана.

За този мач той няма да може да разчита единствено на трайно контузения Дани Младенов и Бергонси, който е по-назад с подготовката.

С лека контузия е титулярният централен бранител Стилян Николов. Той е получил травмата на тренировката вчера, но според Шенсой е по-вероятно да играе в мача с „Монтана“.

На края косоварят отново призова българските футболни съдии да вдигнат нивото си и да бъдат по-смели, ако искат и българският футбол да върви напред.