Младежите от БСП събраха пари за бедстващи след наводненията
Младежите от БСП събраха пари за бедстващи след наводненията / БСП - пресцентър

Около 1800 лева са събраните средства по време на благотворителни концерт, организиран от МО на БСП в Благоевград. С тях ще бъдат подпомогнати засегнати хора при наводненията.

Концертът, който се състоя снощи в сградата на театъра, беше под надслов "От родината по-голяма няма". В него участие взеха Иван Гоцев, Николай Кимчев, Ботьо Иванов, център за танци „Влахов“, Ванеса Викторова, Ваньо Тодоров, Стефани Велева, Милена Ичева, Цветелина Вакалинска, Николай Митов, Надежда Гоцева и прекрасният танцов състав „Пиринци“. Всички участници в събитието, както и инициаторите получиха почетни грамоти от ОбС на БСП Благоевград, които връчи народния представител Емил Костадинов. Инициативата на младежите беше подкрепена от Общинска организация на БСП в Благоевград.

Младежите от БСП събраха пари за бедстващи след наводненията
netinfo

Сред присъстващите бяха зам.-областният управител Костадин Дурчов, областният председател на БСП Юлиян Гошев, общинският съветник Милан Богдански, бившият лидер на младежкото обединение Владимир Иванов, лидерът на младежката организация „Надежда“ Стоян Великов, както и много представители на ОбС на БСП Благоевград.

В петък предстои да бъде проведен и пленум, на който се очаква да бъдат събрани още пари. Непосредствено след това събраните средства ще бъдат преведени по сметките, открити в помощ на засегнатите от наводненията.

Младежите от БСП събраха пари за бедстващи след наводненията
netinfo