/ БГНЕС
Полицията търси избягал от болницата в Благоевград арестант
99503
Полицията търси избягал от болницата в Благоевград арестант
  • Полицията търси избягал от болницата в Благоевград арестант
Благоевградската полиция издирва 18-годишния младеж, избягал от пазещите го полицаи в болницата в града преди да бъде приведен в ареста. Полицейски проверки се правят на стария път Благоевград - Бараково, на два адреса в жк "Еленово" също има полиция.
 

БГНЕС


Младежът избяга от полицията по време на преглед в Спешното отделение в болницата. Случаят е от тази сутрин в Благоевград.

Арестант избяга от благоевградската болница (СНИМКИ/ВИДЕО)

Към 5.30 ч. дежурен автопатрул извършил проверка на 18-годишния младеж на ул. "Христо Татарчев" в центъра на областния град. При обиска у него били открити 0,6 грама марихуана. Младежът е качен в полицейската патрулка и откаран в Спешния център за преглед, преди да бъде арестуван.

Там дежурният лекар е прегледал пациента и е дал становище, че момчето не може да бъде задържано, тъй като има заболяване.

Поредно бягство: Затворник изчезна от болница в Пловдив (ВИДЕО)

Секунди след това младото момче отишло до тоалетната в Спешния център. От там успял да избяга.
 

БГНЕС


От полицията в Благоевград все още не дават информация как арестантът е избягал - дали през прозореца на тоалетната или просто си е тръгнал през вратата, необезпокояван от никого.

Младеж избяга от полицейско управление във Враца

Веднага след изчезването му полицията е започнала издирване, но и към момента младежът не е установен, съобщиха от полицейския пресцентър в Благоевград.
 

БГНЕС


Полицията започна проверка на случая, за да се установи как и защо униформените служители са допуснали хванатият с дрога младеж да избяга.