Jaguar влезе в света на модата
Jaguar влезе в света на модата / www.speed-press.com

С представянето на революционния XF, Jaguar заяви твърдо позицията си на бранд, който разбира от елегантен дизайн, изтънчен стил и изящна изработка. И, разбира се, кой по-добре би могъл да се обедини със списание Sunday Times Style за екстравагантното модно събитие „Style in the City”.

Събитието се проведе в Бирмингам от 3-ти до 6-и април и даде възможност на ценителите на модата да наблюдават колекциите на някои от водещите световни дизайнери като Александър Маккуин, Стела Маккартни, Алис Темпърли и Матю Уилямсън.

Уникално по рода си, „Style in the City” се проведе на няколко места в града, като The Mailbox, Bull Ring и Centenary Square. И за да могат гостите наистина да пристигнат със стил, на разположение на тези от тях с лични шофьори бяха луксозните лимузини XJ.

Джеф Казънс, управляващ директор на Jaguar за Великобритания, каза: „Чудесно е да видиш как Jaguar работи съвместно със Sunday Times в подкрепа на събитието “Style in the City”. Все пак Jaguar създаде един от най-зашеметяващите и съвременни модели - автомобилите XF.”

За първи път събитие с такъв мащаб се провежда във втория по големина град на Острова, привличайки голям брой разбиращи от мода жени от цяла Великобритания с впечатляващата комбинация от мода, спа-процедури, грим, музика и, разбира се, изискани автомобили в лицето на XF и XK.

www.speed-press.com