Вокалът на Aerosmith счупи рамо след падане от сцената
Вокалът на Aerosmith счупи рамо след падане от сцената / БГНЕС

Вокалът на легендарната група "Аеросмит" Стивън Тайлър е счупил рамо след падането от сцената по време на концерт от лятното им турне в Южна Дакота. 61-годишният Тайлър има и шевове по главата и гърба след сценичния инцидент.

Според съобщение в Twitter на съпругата на китариста на бандата Джо Пери, цитирана от БГНЕС, все още не е известно кога ще бъде подновено турнето на "Аеросмит".

Инцидентът стана по средата на шоуто, тъкмо когато групата изпълнявала световния си хит "Любов в асансьора". Тогава Стивън Тайлър се приближи до ръба на сцената и падна в публиката. Концертът незабавно бе прекратен, а Тайлър - откаран в болница.

Турнето на „Аеросмит" е съпътствано от инциденти и проблеми с членовете на бандата още от неговото начало преди 2 години. Тогава 57-годишният китарист Брад Уитфорд пропусна първите няколко концерта, защото се възстановяваше от хирургическа намеса след като си удари главата при излизане от собственото си "Ферари". След това басистът 57-годишният Том Хамилтън оцеля напусна турнето, за да се подложи на неинвазивна хирургия.