Доналд Тръмп
Доналд Тръмп / БГНЕС
Най-големият син на президента на САЩ Доналд Тръмп, Доналд Тръмп-младши, сподели в акаунта си в Туитър видеоклип с нападки срещу телевизия CNN, предаде Асошиейтед прес.

Първата дама на Полша учи Тръмп да спазва протокола (ВИДЕО)

Записът съдържа манипулирана сцена от филма "Топ гън" с Том Круз от 1986 г. В сцената върху лицето на героя на Круз е поставен ликът на Тръмп, който сваля руски изтребител с логото на CNN върху него.
Синът на американския президент определи споделеното в акаунта си в Туитър видео като "едно от най-добрите, които е виждал".
Засега авторът на клипа не е известен.

По-рано този месец в акаунта на самия Доналд Тръмп в Туитър също се появи подправено видео, на което той уж бие мъж с логото на CNN вместо лице.
Американският президент междувременно защити решението си дъщеря му Иванка да го замества от време на време на масата на преговорите с лидерите на Г-20 в Хамбург, предаде още Асошиейтед прес.

Съпругите и съпрузите на лидерите от Г-20 (СНИМКИ)

Тръмп написа в Туитър, че когато той е напуснал конферентната зала за кратки срещи с представители на Япония и други страни, е помолил Иванка да го замести и германската канцлерка Ангела Меркел, домакинът на форума, се е съгласила.

Владимир Путин поговори и с Мелания Тръмп (СНИМКИ)

Ако Челси Клинтън бе помолена да заеме мястото на майка си (Хилари Клинтън), продала страната си евтино, то онези, които измислят фалшивите новини, щяха да кажат, че Челси трябва да е президент, коментира още той.

Жените Тръмп в Полша: Иванка и Мелания пленяват със стил (СНИМКИ/ВИДЕО)
БТА