Първородният извънбрачен син на Марадона - Диего младши, се прости с татко си през Инстаграм
Първородният извънбрачен син на Марадона - Диего младши, се прости с татко си през Инстаграм / Gulliver/Getty Images
Италианският син на Диего Марадона – Диего младши, когото той дълго време отказваше да признае заради натиска от бившата си съпруга Клаудия, изпрати трогателно послание към татко си в Инстаграм. 34-годишният Диего Армандо Марадона Синагра, който бе отгледан от майка си Кристиана Синагра, с която Марадона имал връзка при престоя си в Наполи, написа:
 
„Колко бях щастлив с теб ... не можеше да си представиш, само като те гледах до себе си, се чувствах непобедим !!!! Колко ще ми липсва в живота тази бащина прегръдка, изобщо не можеш да си представиш, колко ще ми липсва да седя с теб и да гледаме мач на нашия любим Наполи!!!



А моите деца?? Как ще се справят без един толкова любящ дядо??? Обещавам, че те винаги ще бъдат на твоя страна, че винаги ще те защитават и че те винаги ще надуват гордо гърдите си, когато говорят за своя дядо !!!

Татко, капитане на сърцето ми, никога няма да умреш, защото ще те обичам до последния си дъх !! Чакай ме и ела да ме намериш, когато дойде моя час, защото винаги те исках до мен, защото един син до своя баща не се страхува от нищо!

На добър път №10 на моето сърце!! Обичам те“.

Превод и редакция: DarikNews