/ netinfo
Свои снимки, на които е с окървавено лице, синини и подутини по крака и ръцете, публикува певицата Александра Апостолова в профила си във Facebook вчера. От постовете й там става ясно, че е била бита от приятеля й швед и е в болница.
 
Сани Алекса
стана популярна след участието си в първия сезон на риалити шоуто "Х Фактор".
 
Шокиращо нападение: Швед рита в главата камериерка в Слънчев бряг (ВИДЕО)

Под кадрите тя написа: "Любовта на живота ми причини това" на английски, след което пояснява на български: "Швед... Искам справедливост". От поста й се разбира, че вероятният побой се е случил рано сутринта българско време.
 


15 часа преди това самата Александра е публикувала друг пост - доста по-спокоен, от който се разбира, че е била на сватба, където е изпълнявана и българска песен.
 


Стотици коментари се появиха под кървавите снимки. Именно в един от тях Сани Алекса обяснява, че е в болница. Повечето постове са на нейни познати, които я съветват да си изкара медицинско и да отиде на лекар. Някои призовават профила на шведския приятел на Сани да бъде залят с гневни коментари.
 


Александра Апостолова бе финалист в първия сезон на музикалния формат "Х Фактор", където се класира на трето място. След това записа няколко авторски песни в музикалната къща "Вирджиния рекърдс". През 2012 г. тя влезе и в къщата на "Биг Брадър ол старс", но там бе първата изгонена от шоуто.
 
От известно време певицата живее в Швеция с приятеля си Сами. Той вероятно е човекът, който я е пребил - поне така твърди самата певица в поста си.