Новата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо започна по мечтан начин в италианския гранд. Португалецът направи неофициален дебют в традиционно провеждащия се приятелски мач между „бианконерите“ и „Б“-отбора им, като нареди името си сред голмайсторите за успеха с 5:0.
 
Срещата се състоя при небивал интерес отстрана на тифозите на „черно-белите“. 5000 гледаха на живо, а други 5000 не успяха да влязат.
 
Къде ще живее Роналдо след преместването си в Торино? (СНИМКИ)
 

БГНЕС


Логично най-интересната персона на терена бе петкратният носител на „Златната топка“, който бе горещо приветстван от феновете. В 72-ата минута запалянковци нахлуха на терена, за да се докоснат до идола си, и срещата за кратко бе прекратена. На фона на тази фенска любов, Роналдо се отблагодари за топлото посрещане и отдели време за снимки и автографи.
 

БГНЕС


Точно седем минути бяха нужни на новата седмица на италианския шампион, за да отбележи първия си гол с екипа на „Старата госпожа“. Най-добрият голмайстор в историята на Реал Мадрид получи подаване на Федерико Бернардески и с безпощаден удар направи 1:0. На почивката Роналдо бе заменен, подробности четете на Gong.bg.
 

БГНЕС


Сезонът в Серия А започва през идния уикенд. Първият мач Ювентус е на 18 август. Момчетата на Масимилиамо Алегри гостуват на Киево от 19.00 ч.
 

БГНЕС

gong.bg