/ БГНЕС
Пакистански супермодел и актриса най-вероятно е била на борда на пътническия самолет на Pakistan International Airlines, който по-рано днес се разби жилищен в комплекс в Карачи 

Зара Абид, която има повече от 80 000 последователи на Instagram, а родителите й отчаяно се опитват да разберат какво се е случило с дъщеря им.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ who is missing trips to the beach? 🙋🏽‍♀️ #ZaraAbid

Публикация, споделена от Zara Abid (@zaraabidofficial) на


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ Take pleasure in little things 🖤 #ZaraAbid

Публикация, споделена от Zara Abid (@zaraabidofficial) наВъпреки, че няма официално потвърждение за смъртта на Зара Абид, социалните мрежи вече са пълни с жалейки по красавицата. 

Според непотвърдена информация братът на Зара се е втурнал към мястото на катастрофата, за да я търси. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ learning to let things be, not meant for me #ZaraAbid

A post shared by Zara Abid (@zaraabidofficial) on


Докато повечето от приятелите на Зара първоначално пускаха туитове, че тя е починала, по-късно, след като се появиха новини, че в катастрофата има оцелели, някои от тях изтриха туитовете си.

Въпреки това, журналистът Заин Хан заяви в Twitter, че Абид не е оцелял при катастрофата, "Беше потвърдено, че моделът и актрисата Зара Абид не е сред оцелелите в катастрофата на самолета # PK8303 #PIA. Такива трагични новини! Сърдечни съболезнования към семейството и приятелите й. , написа той в социалната мрежа. Въпреки това, час по-късно той пусна нов туит, в който съобщава, че е възможно чудо и че може би Зара Абид е сред оцелелите. 

В справката с пътниците на борда на самолета обаче фигурира и името на Зара Абид.