/ Gulliver/Getty Images
Легендата на световния футбол Диего Марадона предлага четирицифрена сума, за да се идентифицира човекът, който го обяви за мъртъв. Вчера след победата на Аржентина над Нигерия, която изгледа от ложите на стадиона в Санкт Петербург, бившият футболист бе приет в болница.
 
Марадона открадна шоуто на Меси и компания в Санкт Петербург (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Адвокатът на аржентинската легенда Матиас Лоура сподели пред медии, че някои хора се опитват да натрупат пиар на гърба на Марадона. „Говорих с други юристи в офиса ми в Буенос Айрес и бяхме инструктирани да предложим 10 000 евро, за да можем да идентифицираме лицето, което си е направило тази злостна шега. Той трябва да понесе цялата строгост на закона и ще направим всичко, за да стане така”, заяви Лоура, цитиран от Gong.bg.
 

Gulliver/Getty Images

Gulliver/Getty Images


„Това бе много дълга нощ. Бях в Беларус по работни въпроси и помагах на Диего да организира пътуванията си в Русия. Сестрата на Марадона се е опитала да се свърже с мен, както и с него. Никой от нас не е вдигнал, а единият от тях е свършил с колапс. Няма да оставим нещата така”, обясни още адвокатът.
 

"Лошите новини винаги се разпространяват по-бързо, отколкото хубавите", заяви самият Марадона. Той заяви, че всички слухове около неговото здраве са били силно преувеличени и увери, че се чувства много добре. "Доста съм жив, грижат се много добре за мен, много добре", каза легендата.

 

Gulliver/Getty Images


Дъщерята на аржентинската легенда Далма пък определи статусите в социалните мрежи, като "мизерни". "Не им помагайте да се разпространяват толкова лесно тези мизерни писаници. Ако го правите, то вие сте съучастници в техните лъжи", призова Далма.
 

Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона открадна шоуто на мача между Аржентина и Нигерия във вторник. 57-годишният аржентинец се държа изключително емоционално от трибуните по време на решаващата среща в Санкт Петербург. Марадона първо танцува с фенка на Нигерия, а след победния гол на Маркос Рохо направи неприлични жестове със средните си пръсти.
 

После заспа, а най-накрая припадна и се наложи медицински екипи да го свестят. На следващия ден Марадона се закле в майка си и сина си, че е пил само бяло вино и не е употребявал никакви наркотици.
 

Gulliver/Getty Images

gong.bg