Марадона
Марадона / netinfo
Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона открадна шоуто на мача между Аржентина и Нигерия във вторник. 57-годишният аржентинец се държа изключително емоционално от трибуните по време на решаващата среща в Санкт Петербург. Марадона първо танцува с фенка на Нигерия, а след победния гол на Маркос Рохо направи неприлични жестове със средните си пръсти.
 

Наказания за слабо представяне: Без секс за футболистите на Панама

После заспа, а най-накрая припадна и се наложи медицински екипи да го свестят. Днес Мараднона се закле в майка си и сина си, че е пил само бяло вино и не е употребявал никакви наркотици.
 

Най-скъпите отбори на Мондиал 2018 (ВИДЕО)

Марадона
netinfo

Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона открадна шоуто на Лео Меси и компания при победата на с 2:1 над Нигерия в снощния мач. Аржентина се класира за 1/8-финалите, но не това попадна на първите страници на всички световни спортни издания.  
https://twitter.com/BarcaMediaAcc/status/1011719279262044160


За да има има мир и любов: Наръчник за жени по време на Мондиал 2018

Марадона
netinfo

В крайна сметка след края на мача Диего Марадона имаше нужда от лекарска помощ. Снимки показаха как Марадона е в поставен с помощта на охрана в инвалидна количка, а лекари го преглеждат и измерват пулса му. Световният шампион от 1986 година напусна стадиона в Санкт Петербург с помощта на няколко души.

Голямата футболна легенда опроверга появилите се вчера слухове, че е получил сърдечен удар, както и тези, че е употребявал наркотици. Той заяви, че на "Санкт Петербург Арена" са сервирали единствено бяло вино.

Както е известно един най-великите играчи в историята на футбола в  продължение на десетилетия се бори със зависимостта си към кокаина. Именно с тази забранена субстанция Марадона бе заловен на световното първенство през 1994 година точно преди мача с България.

Марадона
netinfo


Всички новини и снимки около Мондиал 2018 можете да следите на gong.bg/worldcup

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук