Арестуваха бащата на Цеца Величкович
Арестуваха бащата на Цеца Величкович / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Бащата на скандалната сръбска фолкзвезда Цеца Величкович, 63-годишният Слободан Величкович, е бил арестуван, след като предизвикал автомобилна катастрофа в пияно състояние.

Късно снощи бащата на певицата катастрофирал и предизвикал скандал с потърпевшите. Наложило се полицията да го прибере в ареста. След направената проверка е било установено, че той е управлявал колата си в пияно състояние. Проверката е показала 1.22 промила алкохол в кръвта.

Слободан Величкович е общински съветник в Житораджа. От полицията съобщиха, че той "ще остане в ареста докато изтрезнее".

В продължение на осем месеца самата Цеца Величкович бе под домашен арест, припомня БГНЕС. На 23-ти юни миналата година й бе поставена електронна гривна на краката. Тя бе осъдена за присвояване на над 4 млн. германски марки и 3 млн. долара от продажбата в чужбина на футболисти от "Обилич".

Разследването срещу съпругата на един от най-известните сръбски военни престъпници Желко Ражнятович - Аркан, започна преди 9 години. Сред продадените футболисти има и двама в България - Небойша Йеленкович и Мариян Живкович в Литекс. Нейният съпруг Аркан бе убит в Белград в началото на 2000 година.