Юлия Стоева: Искам да тренираме на Панчарево, но няма начин
Юлия Стоева: Искам да тренираме на Панчарево, но няма начин / netinfo
Световният ни шампион по гребане за юноши Александър Александров се представи отлично на първото контролно състезание за годината в Пловдив.

Александър си подобри времето с 45 секунди под норматива на федерацията. Има малко проблеми с коленете. Той расте още. Предвид тази травма, която се появи от 2-3 седмици, го спрях от третото пробягване на контролното. Консултирали сме се с лекари. Имахме два много тежки месеца в Турция, където бяхме на подготовка. Натоварванията бяха тежки, а на функционалните изследвания си пролича лека умора”, коментира личната треньорка на Александров Юлия Стоева.

„Аз никога не съм доволна, но за етапа резултатите са добри. На лагер в Пловдив сме. Искам да се подготвяме на Панчарево, но езерото в момента е една локва. Тук децата се чувстват най-добре, но базата не функционира и ние сме принудени да се готвим в Пловдив. Всички лагери са ни планирани тук, на това езеро, където Сашо се готви, за да стане световен шампион, но няма начин в момента”, сподели още Стоева.