Вуцов: Щяха да ни мязат шест точки от двата мача
Вуцов: Щяха да ни мязат шест точки от двата мача / netinfo
Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов не скри съжалението си от това, че сините не са взели две победи под негово ръководство в края на сезона.

„Не искам да се връщам към срещата с ЦСКА, но определено мисля, че от тези два мача щяха да ни мязат шест точки. Когато дойдох, прогнозите бяха, че няма да вземем точка, но стана друго. Успехът срещу Славия беше напълно заслужен за нашия отбор. Не го казвам от куртоазия, но това се дължи на цялото ръководство и хората, които работиха досега в Левски. Казвам го с чиста мисъл, хората са си вършили работа, както трябва”, започна пресконференцията си след първата си победа като наставник на Левски.

„Доволен съм, че успях да вдигна момчета за тези два мача. Целта беше те да си повярват”, допълни Вуцов.младши.

„Може би има доста пропуски във функционалното състояние, може би играем с малко по-ниско темпо от това, което искам, но имаме много добри футболисти. Има потенциал и възможности. Времето пък беше много тежко и това също повлия за темпото на игра”, каза още специалистът.

„Ако Господ е с нас, смятам че Левски ще мачка през следващата година”, продължи Вуцов.

Треньорът на Левски допълни, че Томашич не си е тръгнал от „Герена” заради парите. „Той търси ново предизвикателство, но промяна, а си има и лични проблеми. Аз му благодаря като левскар. От няколкото дни, в които работихме заедно, мога да кажа, че той е истински мъж, боец и футболист. Надявам се да го виждаме и в националния отбор. Дано да станем шампиони и на него да му се доиграе в Шампионска лига, и да се върне”, каза още Вуцов-младши.