Венков с контузия в Литекс
Венков с контузия в Литекс / pfclitex.com
Защитникът на Литекс Михаил Венков получи лека травма на последната тренировка на отбора. По време на учебната игра той се сблъска с друг бранител - Росен Кирилов. Контузията на левият бек обаче не е сериозна и юношата на Септември ще бъде на разположение на Люпко Петрович за гостуването на Родопа в петък. Мачът е от 26-ия кръг на А група.

Бразилците Уелингтом и Жуниор пък се подготвяха на облекчен режим. Двамата също ще бъдат на линия за двубоя в Смолян. Старши треньорът на „оранжевите” няма да може да разчита единствено на босненския национал Джамал Берберович. Бранителят претърпя операция на менискуса и в момента е на възстановителни процедури в Черна гора, като за него сезонът на практика приключи.


Тази сутрин футболистите на Литекс проведоха възстановяване, а за следобед е насрочена поредната среща с психолога на тима.След утрешната тренировка Люпко Петрович ще определи групата за мача с Родопа и тимът се отправя към планинския курорт Пампорово, където ще отседне преди срещата с предпоследния в А група.

Още спортни новини в Gong.bg