Велизар Димитров: Искаха ме три отбора
Велизар Димитров: Искаха ме три отбора / netinfo
Нападателят на ЦСКА Велизар Димитров заяви, че са преди да се контузи към него е имало интерес от два-три отбора, но сега ситуацията изглежда различно.

„До преди операцията към мен имаше три доста сериозни интереса. Сега нещата стоят по друг начин. В следващата седмица няма да мисля за това нещо. Много съм доволен от отношението на ръководството. Нямам никакви притеснения и при желания от двете страни могат да завърша кариерата си в ЦСКА”, коментира футболистът на „червените”.

„Винаги последните мачове вървят трудно, но според мен това е от манталитета на чужденците. Хубавото в случая е, че момчетата са успя ли да вземат трите точки. Преднината щом сме си я заслужили и е реална. Напълно достойно сме първи, а разликата говори лошо за другите отбори, които не могат да си вземат мачовете. Писна ми да губим красиво”, сподели Велизар.

„По-добре да печелим грозно. Глупаво е да говориш, че си спечелил нещо, което не е във витрината ти. Жребият за световните квалификации определено е добър. Не ние трябва да се притесняваме, а другите трябва да ги е страх. Определено трябва да е българин националния селекционер, защото се видя, че много чуждестранни треньори са се провалили в други държави”, добави нападателят.

„При това чужденец ще трябва да се адаптира, докато българинът познава атмосферата и футболистите. Плановете за ваканцията ми провалиха заради контузията. Бях планувал да ходя на дербито на Испания, но сега ще трябва да пренареждам програмата”, завърши Велизар Димитров.