В немския лагер цари разочарование
В немския лагер цари разочарование / netinfo
Играчите на Германия останаха силно разочаровани от загубата с 1:2 от Хърватия във втория си мач от Евро 2008. Ето и отзивите от някои от тях:

Филип Лам: Започнахме лошо, а първото полувреме беше ужасно. Липсваше ни движението. Когато един играч прави една крачка по-малко не може да се направи игра. През втората част се постарахме, но и нямахме късмет. Имаме още един мач и шансовете за класиране остават.

Михаел Балак: Много трудно навлязохме в играта. Хърватите ни захапваха при изнасянето на топката и трудно връзвахме играта. За разлика от нас, те бяха компактни в средата на терена. Движихме се малко и създадохме много малко положения. Може би се заблудихме до известна степен след мача с Полша, че сме си свършили работата. Сега малко сме поставени под напрежение, защото задължително трябва да спечелим последния мач.

Мирослав Клозе: Не играхме като отбор. Всеки искаше сам да свърши нещата и не се получаваше. Освен това не се движехме много, което срещу добре организираната защита на хърватите ни създаваше големи проблеми.

Давид Одонкор: Определено не играхме добре днес. А сега сме и под напрежение, защото на всяка цена трябва да победим Австрия.

Лукас Подолски: Загубихме, но имаме още една среща. Трябва да покажем истинското си лице. Защото можем да играем добре и често сме го показвали.

Марио Гомес: Всички сме тотално разочаровани и може би една нощ ще живеем с това. Не играхме така, както си го представяхме. Сега ни остава да се отрезвим преди последния мач с Австрия, за да можем да го спечелим.