Тотнъм все още се двоуми за Бербатов
Тотнъм все още се двоуми за Бербатов / netinfo
Независимо от факта, че президентът Даниел Леви се опъва, в Тотнъм все още се двоумят за трансфера на звездата на тима Димитър Бербатов, информира Telegraph.

Вече близо месец “шпорите” демонстрират нежелание да осъществят бизнес сделката с “червените дяволи”, след като подадоха жалба срещу неуместното поведение на шефовете на английския шампион в преследването на капитана на българския национален отбор.

Въпреки опитите от страна на Юнайтед да стигнат до закупуването на Димитър Бербатов, сделката все още не е факт, като това подклажда спекулациите, че носителите на Шампионската лига имат намерение да заменят българския нападател с играча на Аякс Клаас-Ян Хунтелаар.

Според информация, поместена в El Mundo Deportivо, холандецът е алтернативата пред Фъргюсън. Самият футболист пък никога не е крил желанието си да премине на “Олд Трафорд”.

Английското издание припомня още, че Хунтелаар ще бъде и значително по-евтин от българския капитан, който вчера се развихри в контролата срещу Босна и Херцеговина (2:1) и реализира и двете попадения за тима ни. Трансферната цена на холандеца е 20 милиона паунда, докато Тотнъм не желае да се раздели с Бербо за по-малко от 30 милиона.

Въпреки всичко това, Бербатов си остава приоритет за Манчестър Юнайтед. Според последните изяви на мениджъра му Емил Данчев, тази седмица най-вероятно ще се окаже решаваща за бъдещето на българския национал.