Торес бесен на Арагонес
Торес бесен на Арагонес / netinfo
Нападателят на Испания Фернандо Торес е бесен на треньора Луис Арагонес и това може да взриви атмосферата в отбора, тръбят медиите в Испания.

Голаджията на Ливърпул отказа да стисне ръката на селекционера по време на победата над Русия с 4:1, след като бе заменен от Сеск Фабрегас в 54-ата минута при резултат 2:0, ядосан от ранната си смяна.

Самият Арагонес заяви, че приема случката за нещо нормално: „Някои неща остават в съблекалнята, но нещата ще си останат същите.”

„Разбирам и оценявам, когато играч се ядоса, че е заменен, както се е случвало и с мен, но атмосферата тук е специална и тези, които играят, са толкова важни, колкото и тези, които не играят”, каза още наставникът.

„Не съм говорил с Луис за това, но той има нещо да ми казва, да ми каже какво, предполагам, че той ще ми каже”, загадъчно каза самият Торес.

„Никой не обича да го сменят, но истината е, че съставът не обърна внимание на тази смяна. Отбелязахме още два гола, какво повече да кажа. Това беше техническо решение и ние го приемаме”, добави Ел Ниньо.