Томашич: Благодарен съм, че Левски ми вярва, но още мисля
Томашич: Благодарен съм, че Левски ми вярва, но още мисля / netinfo
Един от лидерите на Левски Игор Томашич сподели в интервю за Гонг, че е изключително благодарен на „сините” за доверието, но все още не е решил дали да остане на „Герена”.

„Не мога да ви кажа нищо на сто процента. Благодарен съм на всички в Левски, че вярват толкова много в мен. Много се вълнувам от това, че искат да остана още в отбора. Не знам дали не ми трябва ново предизвикателство, което да намеря в друг отбор. В момента все още си мисля по този въпрос. Трябва да реша в близките дни, защото няма време, нито за мен, нито за Левски. Ако си тръгна, те също трябва да намерят подходящ човек, а няма време”, заяви специално за Гонг хърватинът.

Защитникът допълни, че не е провеждал разговори и преговори със собственика на Левски Тодор Батков. „Не съм се срещал с него. Моите мениджъри разговаряха със собственика, но аз не присъствах”, отбеляза още защитникът на Левски и националния отбор.

Игор Томашич коментира и появилите се информации, че е поставил условие да получава заплата като тази на Жеан Карлос. „Изобщо не ме интересува колко получават другите играчи в Левски или в който и да е клуб. Не ме интересува каква е заплатата на Жеан, всеки футболист си мисли за своите неща и своето семейство”, продължи звездата на Левски.

„На нито един футболист не са му извити ръцете. Всеки се бори за своята заплата и своите пари”, допълни бранителят на „сините”.

„Прекарах три години и половина в Левски, които бяха прекрасни. От друга страна, човек търси и някакво ново предизвикателство. Не знам дали ще остана или пък не”, каза още Игор Томашич.

„Благодаря за мнението на Рабех, но мисля, че в отбора има много лидери”, отбеляза централният защитник.

Томашич не пожела да разкрива имената на отбори, които имат интерес към него. „Не искам да казвам нищо, защото не съм сто процента сигурен. Не искам да излиза от моята уста някаква лъжа. Не желая да се получава така”, откровен бе националът на България.