Тери: Три-четири дни почивка и съм готов
Тери: Три-четири дни почивка и съм готов / netinfo
Капитанът на Челси Джон Тери успокои треньори, съотборници и фенове, като заяви, че няма да има проблем да играе във финала на Шампионската лига след 10 дни.

Защитникът получи контузия в ръката в 12-та минута на последния за сезона мач от Висшата лига, и имаше опасения, че тя е счупена. След кратко посещение до болницата обаче, Тери се завърна на стадиона и догледа двубоя срещу Болтън.

„Ръката ми се намести от само себе си още преди да отида в болницата и ще ми трябват три-четири дни почивка, но ще съм готов за Москва,” заяви железният бранител. „Хванах второто полувреме, когато се върнах от болницата и гледах двата мача. Когато Райън Гигс вкара втория гол за Юнайтед, знаех, че всичко свърши. Ако трябва да съм честен, те наистина бяха много добри този сезон.”

„Ние изпитваме много уважение към тях. Те направиха фантастична година и заслужават да са на върха на класирането, където и се намират сега,” добави Тери. „Ние изпуснахме точки в решителни срещи и това вероятно ни коства успеха. Но не искам да омаловажавам победата на Юнайтед, те бяха брилянтни.”

„В Москва обаче всичко ще е различно и отсега нататък мислим само за този мач,” категоричен бе капитанът. „Все още съм много разочарован, че не спечелихме лигата, но европейския трофей е единственият, който ни липсва и това е, което искаме сега.”