Сър Алекс: Показахме дисциплина
Сър Алекс: Показахме дисциплина / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от дисциплината, която неговите момчетата показаха при снощната победа с 1:0 над Рома в мача реванш от четвъртфиналите в Шампионската лига. С общ резултат 3:0червените дяволи” се класираха за полуфиналите, където ще мери сили с Барселона.

Единственото попадение снощи бе дело на Карлос Тевес в 74-та минута, а по-рано в мача Даниеле Де Роси изпусна дузпа за „вълците”.

„Мисля, че нямаше дузпа за Рома. Но това, че я изпуснаха оказа голямо влияние върху развитието на срещата”, започна шотландският спец пред „Manchester Evening News”.

„Казах и преди началото на срещата, че и двата отбора ще имат своите шансове за гол, а през първите 25 минути ние бяхме господари. Техният вратар направи няколко много добри спасявания”, продължи той.

„След това дойдоха минутите на Рома, не точно голови положения, но все пак създадоха няколко опасни ситуации в наказателното ни поле. Но това е нормално, все пак играем четвъртфинал в Шампионската лига, а „вълците” се справят много добре в първенството си, очаква се да създадат положения срещу нас”, каза още Фърги.

„Нашата игра у дома е изключителна и това много ме радва. Европейският футбол е много труден, а ние показахме голяма дисциплина, за да продължим с доброто си представяне у дома. Растем като отбор”, коментира сър Алекс.