Спасов: Ще решим всичко в първия мач
Спасов: Ще решим всичко в първия мач / Ралица Караджова, Gong.bg
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов коментира, че се надява всичко в сблъсъка с андорския Сант Хулия в турнира за Купата на УЕФА да бъде решено още в първия двубой на стадион „Васил Левски” утре.

„Мотивирани и концентрирани сме да решим всичко още в първия мач срещу Сант Хулия. Всички футболисти в състава ми са здрави мога да разчитам на абсолютно цялата група, с която разполагам”, заяви Спасов на пресконференция днес.

„Програмата около мача ще бъде най-нормалната, каквато е в подобни срещи, които играем тук в София. Довечера в 19:30 имаме тренировка на Националния стадион „Васил Левски”. Утре сутринта ще имаме разходка и вечерта влизаме директно за мача”, продължи специалистът.

„Нямам подробна информация за самия отбор на Сант Хулия. Единственото, което знам е това, което се пише в интернет. Отборът се води като аматьорски, но в никакъв случай няма да има подценяване, защото знам, че ще играе добър футбол.”

„Въпреки краткото време, което имахме за подготовка смятам, че тимът ми е в добро състояние. Очаква само още да купим един нападател, но това ще стане в движение. Амбицирани сме да направим едно добро представяне във всички турнири. Няма да пестим никакви сили. Оптимист съм и вярвам, че ще направим по-силно първенство от миналата година. Ако имаме добър жребий, защо да не влезнем и в групите на УЕФА”, каза още Спасов.