Сколари посъветва Кристиано да премине в Реал Мадрид
Сколари посъветва Кристиано да премине в Реал Мадрид / netinfo

Старши треньорът на националния отбор на Португалия Луиш Фелипе Сколари смята, че звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо трябва да продължи кариерата си в Реал Мадрид.

И докато самият играч все още не взел решение за бъдещето си,  наставникът му твърди, че полузащитникът трябва да се възползва от предложения му шанс.

„Ние разговаряхме доста с Кристиано, защото сме стари приятели. Дадох му няколко съвета. Във футбола трябва да се живее не със спомените, а с възможностите. Ако не ги използваш, втори път може и да нямаш този шанс”, заяви философски Сколари.

„Ние ще го подкрепим каквото и да реши, защото той е част от националния отбор. Неговото участие на Евро 2008 ще е зашеметяващо и нито един клуб не може да го накара да будува нощем”, каза треньорът.

Преди няколко дни пък се разрази медийна полемика между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, заради желанието на белия балет да купи португалския национал. В крайна сметка всичко утихна, а трансферът изглежда все по-неосъществим към днешна дата.