Ради Здравков: Сами си усложнихме положението
Ради Здравков: Сами си усложнихме положението / netinfo
Старши треньорът на Спартак Вн Ради Здравков заяви след загубата с 0:1 от Вихрен, че неговият отбор не се е представил на нужното ниво след почивката, като самият той все още търси причината за това.

„Няма какво да крия, стана нещо, което не беше предвидено. И оттук-нататък нещата стават трудни за отбора. За жалост футболът е 90 минути, а не 45. През първото полувреме поведението на играчите до известна степен ми допадна, доминирахме до почивката. Имахме и възможности да поведем в резултата. Все още не ми е известно защо в съблекалнята не полувремето не можахме да успокоим момчетата. Никой не приличаше на себе си”, каза Ради Здравков.

„Преди малко казах, че ще е по-сложно сега, защото сами си усложнихме нещата”, добави треньорът на Спартак Вн.

Колкото до дузпата, която Бойко Величков изпусна в 29-та минута, специалистът заяви: „Не съм имал аз възможност на тренировките да преценя кой е оптималният вариант да изпълнява дузпите. Величков пое отговорността, но не бива да го обвиняваме, че я изпусна”.

„Не бяхме чак кой знае колко убедителни, но имахме възможност да отбележим. Има едно непостоянство в отбора, а на този етап не мога да намеря причината за него”, завърши Ради Здравков.