Явор Въндев: ЦСКА ще е шампион
Явор Въндев: ЦСКА ще е шампион / netinfo
Нападателят на Сливен Явор Въндев получи днес наградата за футболист на месец септември. Водачът в голмайсторската листа с 6 попадения изпревари в класацията Благо Георгиев, Дарко Тасевски и Йордан Тодоров. Въндев получи 12 гласа, срещу 8 за Благо, 4 за Тасевски и 1 за Данчо Тодоров.

„Чувствам се горд, че съм пред такива футболисти в класацията. В Сливен сме голям колектив и без моите съотборници не мога. За мен нямат значение головете. Ние трябва да се утвърдим в „А” група и целта ни е да не изпаднем”, каза Въндев.

Той направи и разлика между двата отбора, в които игра – Локомотив Пловдив и Сливен. „Разликата е, че в Сливен има футболни хора, които управляват клуба, докато в Локомотив хората са добри, но не знаят как да работят във футбола. Всичко става с време”, коментира голаджията.

„За мен ЦСКА 100% ще стане шампион на България. Другите отбори сме на едно ниво и който е по-надъхан ще се класира по-напред. Не съм фен на ЦСКА, но там в момента са най-добрите футболисти, най-подготвените технически, физически и психологически. Дори са над всички отбори психически, защото въпреки проблемите се отърсват от тях и са професионалисти. Колкото до нас, другия сезон ще имаме трудна програма и трябва сега да натрупаме необходимите точки”, коментира Въндев.