Подолски: Ще мисля за трансфер след края на Евро 2008
Подолски: Ще мисля за трансфер след края на Евро 2008 / netinfo
Нападателят на Байерн Мюнхен и националния отбор на Германия сподели, че в момента обмисля възможностите си за трансфер, след като стана ясно, че към него има интерес от няколко от водещите отбори в Европа.

Доброто представяне на играча и трите му гола на еврофиналите събудиха интереса на тимове както от Бундеслигата, така и от Висшата лига. Договорът на Подолски с немските шампиони е до 2010 година, но ситуацията на „Алианц Арена” за него не е розова, тъй като е резерва на Лука Тони и Мирослав Клозе.

Медиите в Германия и в Англия информират за интерес от страна на Щутгарт, както и на английските – Арсенал, Манчестър Сити и Тотнъм.

23-годишният Подолски сподели, че в момента се интересува само от представянето на Германия на Евро 2008, но все пак добави, че ще обмисли сериозно офертите към него след края на надпреварата.

„Европейските финали са единственото, което ме интересува в момента”, заяви той.

„Ще започна да мисля за всичко друго след края на турнира. Ако видя, че няма шанс да играя като титуляр под ръководството на Клинсам, ще обмисля сериозно бъдещето си. Аз не съм футболист, който е готов просто да седи на резервната скамейка”, добави Подолски.