Пау Гасол за малко – сръбски зет
Пау Гасол за малко – сръбски зет / netinfo
Един от най-популярните баскетболисти в света – испанецът Пау Гасол за малко да стане сръбски зет! Звездата на Ел Ей Лейкърс е имал няколкогодишна връзка с Бояна Барович от Нови Сад, гръмна сръбският вестник „Курир”. Пътищата на Гасол и моделката от агенция „Фокс” обаче се разделили преди известно време и испанецът вече намерил утеха в прегръдките на друга девойка.

Пау и Бояна се запознали през 2005-та година в Нови Сад по време на Европейското първенство по баскетбол, на което Сърбия бе домакин. Тогава испанският национал бе контузен и се изявяваше като телевизионен коментатор на мачовете на представителния тим на неговата родина.

Пау беше възхитен от красотата на сръбските момичета и точно тогава се запозна с Бояна. От самото начало се забавляваха заедно, а после връзката стана сериозна”, разкрива за „Курир” сръбски журналист, добре запознат със случилото се.

Баскетболните фенове в Западната ни съседка пък бяха развълнувани от друга новина свързана с един от големите им любимци, които играят Отвъд океана – Марко Ярич, който щял да узакони връзката си с бразилската манекенка Адриана Лима. Баскетболистът на Минесота имал повече от сериозни намерения, въпреки че отрича да е купувал годежен пръстен за приятелката си.