От Барса: Ще нападаме на „Олд Трафорд”
От Барса: Ще нападаме на „Олд Трафорд” / netinfo
Карлес Пуйол и Франк Рийкард заявиха пред английските медии, че Барселона няма да се защитава срещу Манчестър Юнайтед. Двата тима ще определят днес, кой ще играе на финала на Шампионската лига в Москва, след като преди седмица завършиха 0:0 на „Камп Ноу”.

Капитанът на каталунците е наясно, че неговият тим трябва да вкара така важния гол на чужд терен, като добави, че Барса ще излезе на „Олд Трафорд” за победа.

„Не сме дошли в Манчестър с нагласата да се отбраняваме”, заяви защитникът пред „Daily Star” и добави, „Няма да играем, както го направиха те в Испания, тъй като ние се нуждаем от гол.”

„Ако се опитаме само да се защитаваме, ни очаква голям провал на Острова. Откровено казано, бях много разочарован от поведението на „червените дяволи” на „Камп Ноу”. Не предприеха никакъв риск и явно бях дошли за 0:0. За тим съставен от звезди като Роналдо, Рууни, Тевес – очаквахме много повече”, добави той.

От своя страна Франк Рийкард също заяви, че Барселона ще се опита да напада на „Олд Трафорд”: „Трябва ни позитивен изход от срещата. Длъжни сме да вкараме гол, за да сме сигурни, че ще продължим напред към финала. Трябва наложим нашия си стил на игра, да владеем топката повече, да си подаваме по целия терен и да не се поддаваме на играта на Юнайтед. Очаква ни тежък сблъсък по пътя към така желаната цел.”