Орела: Очаква ни сериозно изпитание
Орела: Очаква ни сериозно изпитание / netinfo
“Срещу Локомотив в Пловдив ни очаква сериозно изпитание”, заяви на пресконференция днес наставникът на Спартак Варна Атанас Атанасов-Орела. Според него до края на полусезона предстоят 3 много важни мачове, като първият е този на Лаута. Треньорът е гледал два мача на Локомотив и смята, че отборът е във възход, откакто го пое Ясен Петров. Въпреки това Локото си има своите слабости и Спартак ще се опита да се възползва максимално от тях. “Имаме шансове и потенциал за нещо положително от този двубой”, каза още Орела.

Атанасов допълни, че в никакъв случай неговите възпитаници няма да пестят сили за следващия мач, а именно дербито с Черно море.

Гостуването на Лаута със сигурност пропускат трима футболисти-вратарят Цветомир Цанков, защитникът Марко Палавестрич и нападателят Бойко Величков.

В края на пресконференцията официално бе представена книгата "История на футболен клуб "Спартак"-Варна" с автор Чавдар Димов

По решение на автора творбата ще се продава на символичната цена от 3 лева, като основната цел е тя да бъде достъпна за всички, които желаят да се запознаят с историята на синьо-белия варненски футболен клуб. В книгата са описани най -значимите факти и събития, както и най-изтъкнатите личности в летоброенето на клуба.