О’Нийл: Отдавна съм в играта, за да мисля, че всичко е приключило
О’Нийл: Отдавна съм в играта, за да мисля, че всичко е приключило / netinfo

Мениджърът на Астън Вила Мартин О'Нийл призна пред клубната телевизия на тима, че ще използва по-голяма част от резервите си тази вечер срещу Литекс, но допълни, че не смята да подценява ловчанлии.

Северноирландецът заяви: "Искам да използвам цялата си група от играчи. Не смятам, че промените, които направих доведоха до загубата от КПР. Мисля, че същата вечер не използвахме шансовете, които се откриха пред нас. Ако тази вечер направим толкова положения, колкото срещу КПР, аз ще бъда доволен. Най-важно е да спечелим крайната победа, защото искаме да влезем в групите на УЕФА. Това беше нашата основна цел, когато започнахме европейската си авантюра."

"Да се класираме за групите и да гледаме още хубави мачове от Европа на Вила парк, би било фантастично. Ловеч обаче са много добър отбор. Те ни създадоха доста неприятности вкъщи. Големият момент в първата среща бе преди полувремето, когато те пропуснаха да направят 2:0, а ние успяхме да изравним. Това ни даде необходимите сили и победихме с добър резултат. Аз обаче съм доста дълго в играта за да си мисля, че всичко е приключило. Литекс имат четири или пет играчи, които няма да имат проблеми да играят на високо ниво във всяка една лига на света. Те могат да играят футбол, но ние не смятаме да хвърляме преднината си на вятъра", допълни Мартин О'Нийл.