О’Нийл към Ливърпул: Решавайте за Бари
О’Нийл към Ливърпул: Решавайте за Бари / netinfo
Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл заяви, че иска много бързо да бъде намерено решение по предложението за трансфер на капитана на тима – Гарет Бари в Ливърпул, тъй като сагата продължава да се влачи и да пречи на подготовката отбора.

Вила вече отхвърли една оферта на стойност 18 милиона лири за 27-годишния състезател, но О’Нийл заяви, че иска да знае как ще свърши цялата драма, за да може да започне да планира състава за новия сезон.

„Официално не са разговаряли повече с нас, нито в писмена, нито под каквато и да е било друга форма”, заяви спецът пред „BBC Sport”.

„Нямам нищо против историята да приключи и в двата варианта. Но ние също трябва да градим своите планове”, продължи мениджърът на Вила.

„От доста време, Ливърпул не е осъществявал контакт с нас. Вече не знаем, дали да гледаме напред, не знаем какво да правим”, посочи О’Нийл.

„Разговарям с феновете на тима – с по-голямата част от тях – мога да кажа, че те искат, както и аз, Бари да остане при нас”, продължи той.

„Ще бъде страхотно, ако се получи така, тъй като много трудно ще му намерим заместник. Но не знаем каква точно е позицията Ливърпул”, добави наставникът на Стилиян Петров и компания.