Невил: Готов съм, ако сър Алекс ме иска
Невил: Готов съм, ако сър Алекс ме иска / netinfo
Капитанът на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че е готов да помогне с какво може на тима в борбата на два фронта, в случай, че мениджърът сър Алекс Фъргюсън пожелае да разчита на него.

В неделя „червените дяволи” се изправят срещу Уигън в последния си мач във Висшата лига, който ще реши и титлата в първенството. На английските шампиони след това ще им остане още един тест – финалът в Москва на Шампионската лига срещу Челси.

Гари Невил се върна в игра за тима срещу Рома на четвъртфиналите в Шампионската лига на „Олд Трафорд”, когато влезе за последните 9 минути на реванша.

Оттогава обаче, десният бек не е стъпвал на терена, но въпреки това изрази пълни готовност за оставащите две срещи на Юнайтед, ако разбира се сър Алекс реши да му гласува доверие.

„Чувствам се добре, тренирам и пътувам с отбора за последните ни седем-осем мача. Много се радвам, че отново съм сред момчетата”, заяви Гари Невил пред клубния сайт.

„Ще бъде доста трудно решение за мениджъра да ме пусне в игра, при положение, че отбраната ни работи толкова добре в момента”, добави той.

„Оставащите два двубоя са прекалено важни, за да се използват в помощ на дадени играчи да си връщат формата. От близо седем седмици се намирам във форма. Ако помощта ми бъде изискана, аз съм готов на 100 процента”, завърши капитанът на Манчестър Юнайтед.