Насри донесе победа на Арсенал
Насри донесе победа на Арсенал / netinfo
В мача на откриването на новия сезон в Премиършип Арсенал победи с минималното 1:0 като домакин новака Уест Бромич Албиън.

Самир Насри дебютира с гол в английското първенство по футбол и донесе победата на Арсенал с 1:0 над Уест Бромич в първия двубой от новия сезон.

Домакините започнаха по отличен начин срещата, като още в 4-та минута новото попълнение в състава Самир Насри бе точен за 1:0. Французинът получи отличен пас на празна врата от бразилеца Денилсон, който проби отлично по лявото крило.

С течение на мача Гаел Клиши, Денилсон, Емануел Ебуе, Уилям Галас и Никлас Бендтнер се надпреварваха да пропускат положения пред грешника Скот Карсън, който носеше основна вина за загубата на Англия с 2:3 от Хърватия на "Уембли" във фаталната евроквалификация.

Отличен мач за сметка на това изнесоха Тио Уолкът и Самир Насри, които показаха, че могат успешно да заместят Александър Хлеб и често контузващият се Робин ван Перси. Холандецът влезе в игра 20 минути преди края и също пропусна едно положение, спасено от Карсън след удар с глава.

Арсенал и Уест Бромич не съумяха да отбележат повече голове и "артилеристите" започнаха с три точки участието си в новия сезон на Премиършип.