Наско Сираков: Това бе най-силният ни мач
Наско Сираков: Това бе най-силният ни мач / netinfo
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви след загубата с 0:1 от Литекс, че според него това е бил най-силният мач на сините от началото на сезона. Шефът на шампионите сподели още, че може би единственият проблем пред тима към този момент е липсата на изпълнител на наказателни удари.

„Определено да ви кажа, единственото нещо, което не е хубаво за нас е резултатът. Не мога да не бъда недоволен от целия двубой като цяло. Единственото, което трябваше да направим, бе да вкараме един гол повече от противника. Защото смятам, че надиграхме отбора на Литекс. Създадохме всичко, каквото може да се създаде и пропуснахме всичко възможно във футбола, което може да се пропусне. Най-големият барометър бе поведението на феновете”, каза след края на двубоя Наско Сираков.

„Направихме всичко възможно да спечелим, но във футбола е така. Казах на момчетата, че няма от какво да се срамуват. Трябва да продължат да се представят като днес. Това ни бе най-силният мач от началото на сезона, но го загубихме, което е алогично, но се случва в спорта”, добави Сираков.

„Единственото, което ме интересува е отборът да се подготви максимално добре преди мача в Пловдив и да го спечелим”, допълни изпълнителният директор на сините. В сряда Левски гостува на Локо Пд в среща от 19-я кръг на А група.

„Проблемът бе, че не успяхме да си вкараме едно или две от многобройните положения. Другото е, че трябва да търсим щатен изпълнител на наказателни удари. Ако вляза на терена, няма да ми е много трудно да я вкарам тази дузпа, но вече ми е минало времето. Имаме двама души като Еньо и Хичо, които можеха да се нагърбят със задачата. Ще тренират още, и ще искам да се нагърбят следващия път. Аз съм привърженик на това, нападателите да бият дузпите”, добави Наско Сираков.

„Ако играем по този начин, няма как да изпуснем Европа. Гледайки програмата, няма от какво да се притесняваме. Просто трябва да ги спечелим тези мачове”, каза още шефът на Левски.