Нападател от Кот д'Ивоар на проби в Черноморец
Нападател от Кот д'Ивоар на проби в Черноморец / netinfo
Поредното ново попълнение дойде в Черноморец и това е нападател от Кот д'Ивоар. Футболистът се казва Емануел Умо и е играл в китайския Далиен.

27-годишният футболист трябваше да дойде още през май в Бургас, но визови проблеми го забавиха. Умо беше доведен от мениджъра Николай Жейнов, а централният нападател Георги Чиликов информирал по телефона, че този играч може да бъде много полезен за отбора.

Най-вероятно в сряда старши треньорът на акулите Димитър Димитров-Херо ще организира контролен мач, за да прецени качествата на пристигналия Емануел Умо, както и на двамата гвинейци Камара и Н'Доминго.

Емил Тодоров-Зелето, Милен Христов и Слави Костенски пък продължават да тренират с дублиращия отбор на Черноморец, докато очакват оферти. Към Христов има предложение от втородивизионния Светкавица (Търговище), а Костенски най-вероятно ще се върне в Казахстан, където риташе преди два сезона. Както се знае, Емил Тодоров отказа предложението на Несебър, което било финансово неизгодно.

Първата контролна среща на дублиращия състав на Черноморец ще бъде на 12-и юли със Созопол в Бургас, а на 16-и е насрочен приятелски мач и с Розова долина (Казанлък).